Vinduestyper

Ventilationsvinduet / typer

Horn Ventilationsvinduer ligner alle andre vinduer og kan anvendes i nybyggeri såvel som renovering.

 

Horn Ventilationsvinduet produceres i et moderne enkelt og funktionelt design og til ældre bygninger i gammel stil med tynde sprosser, smukke profiler og ægte kitfals. Vi anbefaler at vinduer, der skal ventileres, er i fast karm.

TOPSTYREDE VENTILATIONSVINDUER:

 

Horn Ventilationsvinduer fås i modelserierne 1900, 2000 og type 2100. Dermed findes der et Ventilationsvindue til ethvert type byggeri, hvor den dobbelte vindueskonstruktion falder diskret i bygningens design.

 

Bemærk at Horn Ventilationsvinduet qua den dobbelte konstruktion i udgangs-punktet har lav U-værdi og en positiv E-ref. Værdierne oplyses ifm. tilbudsgivning. Qua den dynamiske effekt af frisk luft som forvarmes gennem konstruktionen og de termostatiske ventiler, bliver energitabet ved udluftning meget lavt. Det betyder at Ventilationsvinduet giver en energibesparelse på op til 25%.

 

 

Åbning:

 

Et topstyret Ventilationsvindue fungerer som traditionelle topstyrede vinduer. Den indvendige ramme er integreret i den gående udvendige ramme og fungerer i det daglige som én gående ramme.

 

Hvor muligt anbefales det at lave ventilationsvinduet i en fast karm og have et standardvindue uden ventilering i den gående ramme.

 

Design:

 

Danske industridesignere har medvirket til et diskret og stilrent design, som sikrer at Ventilationsvinduets dobbeltkonstruktion fremstår næsten, som ethvert andet standardvindue. Det muliggør sammenbygning af vinduespartier bestående af både ventilerede og ikke-ventilerede vinduer. Det indvendige vindue kan åbnes og giver frit adgang til rengøring og pudsning efter behov.

Lidt som en el-sparepære blot med større gevinst

 

Gevinsten i et Ventilationsvindue opnås over tid, tilsvarende en el-sparepære - bare bedre, da energitilskuddet fortsætter i hele vinduets levetid.