Virksomheden

Profil | Virksomheden

Horn-Group Aps er et 100% dansk-ejet udviklings-, produktions- og handelsselskab, som pr. i dag består pt. af 2 forretningsenheder, som er registreret på CVR nr. 3231 7286:

Horn Vinduer har 40 års erfaring og tilbyder komplette vinduer under brand-navnene

Ventilationsvinduet laves i en række udførelser, alle monteret med vores egne udviklet ClimaWin-teknologi som leder frisk forvarmet luft igennem ventilationsvinduet. Horn Vinduer og Ventilations-vinduet leverer til renoverings- og byggeprojekter i det skandinaviske marked.

 

 

Horn Vinduer er traditionelle sprossede og koblede vinduer,

 

 

Horn og Ventilationsvinduet produceres på vores egen fabrik i Lunderskov, samt hos licenstagende underleverandører, som er specialister i volumen-produktion. De har tilpasset deres produktionsanlæg, så de kan fremstille Ventilationsvinduer til Horn-Group, samt sælge under eget navn.

 

Horn Vinduer og Ventilationsvinduet leverer til renoverings- og byggeprojekter i det

skandinaviske marked sælger ventilations/klima teknologien globalt til licenstagere inden for vinduesindustrien.

 

Horn-Groups Mission og Vision:

 

Vision:

 

At bidrage til lavere CO2 udslip, sundere bygninger, et bedre liv og større trivsel for mennesker gennem naturlig ventilation og mindre energiforbrug.

 

Mission:

 

Gennem produktudvikling og ny teknologi at tilføre vinduet en øget værdiskabende funktion i byggeriet til gavn for udbydere, ejere og brugere.