Villaer

Referencer - villaer

 

Vinduesudskiftning/renovering. Årslev, Bygherre: Familien Nissen.

 

Murstensvilla på ca. 130m2 fra 1930. Horn Ventilationsvinduer type 2000 træ/træ blev installeret i foråret 2015. Opvarmningsform er pt. naturgas og brændeovn. Ventilation: Hybrid, Ventilationsvinduet kombineret med mekanisk udsug i køkken og bad.

 

”Vi valgte Horn-Ventilationsvinduet for at sikre tilførsel af frisk luft. Vi døjer lidt med luftvejsproblemer og allergi i familien og ville sikre at det ikke blev forværret af et skifte til nye tætte vinduer. Efter installationen af Horn Ventilationsvinduer er vi blevet overrasket over den positive effekt. Vi synes vinduerne er meget flotte og så er det skønt at komme hjem fra arbejde til et hus der er blevet automatisk udluftet”.

 

Vi overvejer installation af en Horn luft/vand brugsvandsvarmepumpe til at opsamle afkastluften fra køkken, bad og 1. sal. Da får vi et godt luftskifte i begge etager og en fremtidssikret energi og ventilationsløsning for vores bolig, som vi er meget tilfredse med. Det er godt at både økonomien og indeklimaet er i god balance”, slutter Klaus.

Nybygget villa, Silkeborg.

 

Ca. 180m2 bygget i 2014. Ny Horn Ventilationsvinduer 2000 i træ/Alu i alle primære rum.

Opvarmningsform: Luft/vand varmepumpe. Ventilation: Hybrid, Ventilationsvinduet kombineret med udsug/genvinding fra varmepumpe.

 

Der er i samarbejde med familien foretaget IC-meter målinger i foråret 2015 som viser at løsningen holder fugt og co2 på tilfredsstillende niveau. Familien oplevede trækgener i starten. Efter at have tilpasset udsugningen og fået et luftskifte, som står i rigtigt forhold til rummenes størrelse, fungerer løsningen godt. Afventer pt. tal for energiforbrug.