Den Grønne Friskole – Amager

Skolen er indrettet i en ældre industriejendom på Amager. Installation af Ventilationsvinduet type 2000.

Bygherre: Den Grønne Friskole

Nyindrettet friskole i gamle industrilokaler. Udført i 2015 og udvidelse af skolen pågår i 2017.

Skolen er indrettet i en ældre industriejendom på Amager. Der er valgt materialer og løsninger som giver et godt indeklima og et sundt og grønt miljø.

Skolen skriver selv på sin hjemmeside:
I skolens bygninger og drift tilstræbes brug af bæredygtige materialer og processer, samt et minimalt forbrug af energi. Dette indebærer minimering af affald samt energi- og vandforbrug; vi genbruger, opsamler regnvand, og bruger vedvarende energikilder. Statement: Ventilationsvinduet type 2000 er valgt og fungerer sammen med et centralt udsug og supplerende ikke-ventilerede vinduer, som er behovsstyret. I kombination med de omhyggeligt udvalgte isoleringsmaterialer (træuld), vægbehandling (ler) og fravælgelsen af traditionelle overfladebehandlinger i øvrigt, har man opnået et godt indeklima med et minimum af driftsomkostninger.

Der er udført IC-meter målinger som bekræfter lavt CO2-niveau.

referencebillede