Ny medejer og produktchef hos Horn Group ApS

Jens Bo Nielsen skal fremover stå for at sikre kvaliteten i licenstageres løsninger

11. januar 2019

Horn-Group styrker organisationen med ansættelse af Jens Bo Nielsen som produktchef for Ventilationsvinduet og medejer af Horn-Group ApS.

Den 52-årige Jens Bo Nielsen er uddannet bygningssnedker og har været beskæftiget i vinduesbranchen med salg, teknik og markedsføring i over 30 år. Senest i en stilling som kommerciel produktchef hos Inwido Danmark A/S i Farsø.

Jens Bo Nielsen får ansvaret for at sikre kvaliteten i de løsninger, som licenstagerne bringer på markedet, og skal være med til at indgå aftaler med flere i både ind-og udland.

I det danske marked vil Jens Bo blive en nøgleperson i samarbejdet med de mange boligselskaber og byggefirmaer, som i stigende grad foretrækker Ventilationsvinduer i renoverings-og nybyg-projekter.

”Vores organisation skal styrkes for bedre at kunne håndtere den stærke udvikling, som Ventilationsvinduet har i markedet. Specielt inden for etagebyggeri i den almene sektor, skoler, institutioner og nybyggeri af ene-boliger og rækkehuse vækster vi stort. Det kræver solid brancheerfaring og viden. Med Jens Bo Nielsen får Horn-Group tilført præcis den faglige kompetence og brancheerfaring, vi har ønsket. Læg dertil en stærk personlighed,som passer perfekt ind i vores travle iværksætterteam,” udtaler adm. direktør Peter L. Clausen

”Ventilationsvinduet er de seneste år gået fra at være et lidt fodformet specialprodukt i en mindre egenproduktion til i dag at være et volumen-produkt. Vi har derfor et antal licenstagende vinduesproducenter, som fremstiller Ventilationsvinduer, standardvinduer og døre for Horn-Group ApS til det nordiske marked. Siden Ventilationsvinduet blev indskrevet i SBI anvisning 213, er interessen og omsætningen øget betragteligt. Flere af licenstagerne udbyder også Ventilationsvinduer under eget navn i egne markeder. Her er det især Schweiz, Østrig, Frankrig og Tyskland,som udvikler sig.”

Jens Bo Nielsen glæder sig over at skulle være med i udviklingen af markedet for Ventilationsvinduet.

”Som så mange andre i branchen har jeg set Horn-Group udbrede Ventilationsvinduet. Efter jeg er kommet tæt på og fået dybere indblik i projektet,er jeg blevet imponeret over, hvor Horn-Group er nået til både i Danmark og internationalt. Da muligheden bød sig, måtte jeg ind og blive en del af denne udvikling. I de kommende år vil Ventilationsvinduet og Horn-Group blive en betydelig spiller i markedet inden for fremtidens indeklimaløsninger, og det glæder jeg mig over nu at være en del af.”

Foruden ansvaret som produktchef er Jens Bo Nielsen anpartshaver i Horn-Group ApS. Ventilationsvinduet og teknologien bag er opfundet og udviklet af Horn-Group ApS med støtte fra EU, som har ydet løsningen betydelig opbakning. Det er en del af den bæredygtighedssatsning, som EU har fokus på. I Danmark har Aalborg Universitet udviklet et energiberegningsprogram for Ventilationsvinduet. Det danner basis for dokumentation af vinduets betydelige energitilskud til bygninger og sikrer, at bygningen kan energimærkes. Ventilationsvinduet erstatter ofte balanceret ventilation og udgør dermed en enklere løsning og betydelige besparelser i både anlæg og drift.