Besøg os på Building Green i Århus

09. april 2018

Verdens enkleste energi- og indeklimaløsning – helt enkelt.

Igen i år står vi på stand nr. 66. Nu i godt selskab med Jakobsen Huse A/S, som inden for de seneste 2 år med succes  har opført en række nye huse til BR15 og BR20 med Horn-Groups LivingBetter koncept som bærende indeklima- og energiløsning.

Kig forbi og hør mere om, hvorfor Jakobsen Huse’s mange kunder er begejstrede for LivingBetter konceptet, som i januar måned blev nomineret til den tyske energiefficienspris 2018.

LivingBetter giver effektiv varme og ventilation i ét stærkt samlet bæredygtigt koncept, bestående af Ventilationsvinduet og IKM udsugsvarmepumper, som giver både høj komfort, enkel montage og en særdeles sund driftsøkonomi.

Vore gode kollegaer fra IKM A/S er også med på standen. IKM er et af landets førende firmaer med speciale i udsugsvarmepumper. De fortæller gerne mere om, hvor effektivt det er at kombinere Ventilationsvinduet med en IKM udsugsvarmepumpe, som dermed dækker behovet for både ventilation, varmt brugsvand og varme både i enkeltboliger, i etagebyggeri og anden byggeri.