Referencer – Ventilationsvinduet og Living Better

Vi bidrager med sundt indeklima i mange byggerier. Du kan læse om nogle af dem herunder.

Boligforeninger

Renovering uden genhusning

Genhusning af lejere er en dyr opgave, men den kan helt undgås, hvis I vælger Ventilationsvinduer.

Når du skifter de gamle vinduer ud med Ventilationsvinduet, skal du ikke installere et nyt ventilationsanlæg.

Det eksisterende anlæg kan bruges sammen med Ventilationsvinduet og give dine beboere et bedre indeklima, end de har oplevet før.

Vi gør altså renoveringen af boligforeninger til en meget lettere og mindre indgribende opgave. Til glæde for både dig og lejerne.

Billede

Totalrenovering i Odense

Renovering af lejligheder i Højstrupparken med Ventilationsvinduet

Fyns Almennyttige Boligforening har med succes totalrenoveret to prøvelejligheder i Højstrupparken 2015.

Beboerne er meget tilfredse med resultatet, og boligforeningens plan er at bruge Ventilationsvinduet i fremtidige renoveringer sammen med de eksisterende udsugninger i køkken og bad.

Fyns Almennyttige Boligforening har som vision at bidrage til et bæredygtigt samfund med balance mellem mennesker, miljø og ressourcer.

Derfor er målet med renoveringen af Højstrupparken at gøre indelivet bedre for beboerne og nedbringe hele beboelsesejendommens CO2-udslip gennem en lang række energireducerende tiltag. Her er Ventilationsvinduet en vigtig faktor.

Billede

Institutioner

Frisk luft til børn og personale

Vi har meget travlt med at lære og udvikle os i vores første leveår. Derfor er det helt afgørende med sundt indeklima i vuggestuer og børnehaver.

For skolerne er det om muligt endnu mere vigtigt. Her skal vi holde koncentrationen og lære i mange timer hver dag. Det kræver frisk ilt til hjernen.

Renovering af industriejendom på Amager med Ventilationsvinduer

Den Grønne Friskole på Amager bygger udelukkende i materialer, som ikke afgiver skadelige gasser. Ventilationsvinduet passer perfekt ind i deres byggeri, hvor indeklimaet er i fokus.

I 2018 leverede vi også Ventilationsvinduer til et nybyggeri ved Rudolf Steiner skolen i Vejle.

Fredensborg skole blev renoveret med elektronisk styrede Ventilationsvinduer og persienner

Fredensborg Kommune har renoveret Fredensborg Skole med Ventilationsvinduer i 2015. Her er valgt elektronisk styrede Ventilationsvinduer, som sikrer ekstra høj udskiftning af luften i klasselokalerne.

Billede
Produkt i brug

Det Biologiske Hus

Det Biologiske Hus er et bæredygtigt huskoncept. Ventilationsvinduet er blandt de mange nye teknologier, som siden 2016 har været en del af det markante koncept. Det viser, hvordan moderne byggeri kan se ud og fungere ved tilvalg af en række bæredygtige materialer og løsninger.

Se mere
Produkt i brug

Nybygget villa med Living Better i Hornslet

Jakobsen Huse bruger Living Better til at sikre sine kunder verdens bedste indeklima. De bæredygtige husbyggere har fokus på sundheden i deres huse og har hjulpet flere kunder af med luftvejsgener.

Se mere
Produkt i brug

Ny villa i Hvalsø

Scanwo har opført en 2-plans villa i Hvalsø. Kunden insisterede på at få bygget med vores vinduer af hensyn til bæredygtighed og det gode indeklima.

Se mere

Renovering

Sundt indeklima i gamle bygninger

Ventilationsvinduet er en passiv kilde til frisk luft og fungerer uden varmepumpe.

Derfor er det installeret i mange huse, hvor det alligevel var tid til at skifte vinduer.

Du kan altså sagtens beholde den varmekilde, som du i dag bruger. Dit mekaniske aftræk i bad og køkken vil sørge for, at vinduerne sender en større mængde frisk luft ind i boligen.

Vores kunder oplever et meget større velbehag, når de skifter gamle, utætte vinduer ud med vores moderne, bevidst utætte vinduer.

Fugten og den indelukkede fornemmelse bliver mindsket markant eller helt fjernet.

Det skyldes, at den konstante strøm af frisk og forvarmet luft er lige så sund for vores bygninger, som den er for menneskene i dem.

I de fleste gamle bygninger vil det være nødvendigt at beholde en traditionel varmekilde, fordi den generelle isolering er lav. Men Living Better er stadig med til at forbedre varmeregnskabet.

Ventilationsvinduerne produceres i præcis det udtryk, som passer til arkitekturen. Du kan altså godt få verdens bedste indeklima uden at gøre vold på den arkitektur, du holder af.

Billede

Årslev – renovering af 2-plans villa

Vinduesudskiftning i 130 kvm villa i 2 etager fra ca. 1930.

Læs historien

Rækkevillaer i Harridslev

Nybyggede rækkehuse nær Randers med Living Better-konceptet

Læs historien